Dışişleri Bakanlığı, İtalya’nın Sicilya Adası’nda meydana gelen doğalgaz patlamasında hayatını kaybedenler için İtalya hükümetine taziyelerini iletti. Bakanlıktan yapılan açıklamada şöyle denildi:
“İtalya’nın Sicilya adasının Ravanusa kasabasında meydana gelen doğalgaz patlaması sonucu birçok binanın çöktüğü veya hasar aldığı, enkaz altında kalanlar için arama kurtarma çalışmalarının devam ettiği üzüntüyle öğrenilmiştir. Bu elim hadisede hayatını kaybedenlerin ailelerine ve yakınlarına başsağlığı, yaralılara acil şifa dileklerimizi, dost ve müttefik İtalya Hükümetine ve halkına taziyelerimizi iletiyoruz.”
Hibya Haber Ajansı
GÜNDEM
14 Ağustos 2022GÜNDEM
14 Ağustos 2022SPOR
14 Ağustos 2022SPOR
14 Ağustos 2022GÜNDEM
14 Ağustos 2022GÜNDEM
14 Ağustos 2022SPOR
14 Ağustos 2022Veri politikasındaki amaçlarla sınırlı ve mevzuata uygun şekilde çerez konumlandırmaktayız. Detaylar için veri politikamızı inceleyebilirsiniz.